Tot per la muntanya

El que necessitis per practicar el teu esport preferit... ho tenim a Altitud Esports!


Altitud esports és una botiga a Andorra especialitzada en esports de neu i muntanya.

De tradició familiar, fa més de 50 anys que assessorem tant a aquells que volen iniciar-se en activitats d'outdoor com als esportistes experimentats i que requereixen de les últimes novetats, però que alhora busquen un tracte proper, personalitzat i professional, tant en el moment de la compra com en el servei postvenda.

Altitud Esports

Altitud esports va neixer l’any 2.000, per a ser ampliada el 2.008 i totalment renovada el 2.014, donant cabuda a tot allò que un apasionat de la muntanya necessita en qualsevol època de l'any: equipament per l'esquí de muntanya, l'alpinisme, l'escalada, el senderisme o trail running. 170m2 de pura muntanya !!

Ens entusiasma la nostra feina per que nosaltres també practiquem, com tu, els esports que t'apassionen.

Visita'ns a la nostra botiga del Fener Boulevard, al c/ Maria Pla 8, d'Andorra la Vella o bé compra còmodament, des d'on tu vulguis, en la nostra botiga online.

Altitud Esports

Nosaltres ens encarreguem de fer-t'ho arribar a casa o portar-ho a aquella persona tan especial.

En aquesta web, a la secció PRODUCTES, trobaràs només una sel.lecció dels nostres articles. Si no trobes el que busques, no dubtis a telefonar-nos o demanar-nos informació per e- mail. Et facilitarem amb molt de gust, informació de les nostres marques i productes, de talles i preus i de forma i temps d'entrega.

 

T'equipem per que puguis gaudir de la muntanya 365 dies l'any !!